VECKANS FELIX

Vecka 39 - Vem Nils leta efter?

 

Min kompis Nils Ulfsson är komedi. Han plus jag i tält fest dövas dag och där mycket folk trångt. Nils plus jag rolig fest, orsak vi träffa sist många länge sen. Vi båda prata om gamla och ny tider. Sen Nils plötsligt borta och jag chock: Var Nils?

 

Jag leta leta och ute nära blå maja bajsor jag ser Nils. Jag gå till honom säga

- Var du vara?

Nils svara

- Jag leta flicka Zofi.

Jag fråga

- Du hitta Zofi?

Nils svara igen

- Nej, inte hitta Zofi jag.

Jag skratta och säga

- Du inte hitta Zofi, hur du veta du leta henne?

Ja, den där Nils är hård komedi.


Ny affisch



Snart börjar ni märka att affischen finns typ där och där :) Snyggt va?

EDIT: Återigen, tack till Chris Hellöre!




Anders.se i Örebro

Tack vare t-shirt fick vi springa runt i hög tempo vid bordet som låg i ett konstigt ställe. Först på morgonen blev jag väckt lite för tidigt av Filje som inte kunde sluta att tänka på frukostbuffé :( Sen blev vi uppmanade av Omnitorfolks att komma dit i god tid och vi hängde med.. och gissa vad.. vårt bord försvann någonstans och vi fick istället ny.. mitt i vimlet (ja sant redan vid kl ca 09 var det fullt med utställningsfolk inne i rummet)

Omnitor var snälla och lät oss stå bredvid dem (ni vet hur poppis och snälla de är...) vi fick naturligtvis ett eget bord men för att den skulle sitta bra så var vi tvungna att låta den stå diagonalt typ..

Det var full med folk vid vårt bord nästan hela tiden. Vi tackar Omnitor och SDUR! :)
i
DVD-försäljning gick jättebra denna dag och flera folk känner till Anders.se nu, jippie. Vid fyrasnåret tjatade Filje att få åka hem, jag gick på det med ett krav... att alla DVD ska vara slutsålda.. och vid 16.30 blev det, tack vare en viss örebroare som köpte för att hennes vän är med i filmen.. och hon övertalade också en annan.. vi hade priset för två denna dag.

Tack ni alla som ryckte in när vi blev lite trötta eller behövde paus :)


WOOOW

Ja nu är jag hemma... och gissa vad? Filje har jobbat väldigt bra medan jag var bortrest. Han har nämligen redigerat första version (nästan men tittbar) jag trodde inte mina ögon.

Åh, vad jag njöt. Den är så AMAZING typ!

Vi syns i Örebro imorrn.. lovar att ni får en överraskning! :)

VECKANS FELIX



Vecka 38 - Dövis dag i Örebro

 

Öreeebrooo Öreeebrooo snaaart ääär deeet Dööövis Daaaaaaaaaaag i Öreeebroooo!


Ska ni dit Dövis Dag? Jag dit. Du dit? Då betyder vi dit! Glad jag! Heja Öreeebroooo – här jag komma, här jag kommaaa!!!


Men jag inte ha stor paket =(.  någon kan sälja stora paket till mig? Jag inte ha, fullt där fest... kontakt mig om du ha.


Redigering igång!!!

Hur många blev det? ... räknar ... 34 band, alltså ca 34 timmars råmaterial som fördes över till datorn. Gott gott - nu har man allt material så vi kan börja redigera. Skönt att inget band hade gått sönder - det har varit vår värsta mardröm att något band har varit dålig och inte gått att spela upp (ibland kan band vara felfabrikat eller gå sönder om man tappar dem eller vadsomhelst). Men det verkar som om allt har varit i gott skick!

Så gogogo!!!

RSS 2.0