Vem är Kurt?

Missa inte dagens Byss (ettan klockan 17.35 eller på SVT play efteråt) - där får ni lära känna Kurt. En karaktär skapad av hjärnorna bakom anders.se...

/F

Dagens screencaps



Bilden visade upp sig av slump igen. Kul och spekulera vad som händer egentligen :) Bilder kan max vara vilseledande!

//Mindy

Basket

Åh, det är verkligen inte lätt att klippa basketscener i anders.se. jag gillar One tree hill skrapt och provade att ha basket i anders.se... och ja det verkar vara rätt tufft. Tja, vi får se hur slutresultatet ser ut senare.


Är det meningen att Anders får springa fritt?

Skrattbilder (som motiverar mig under redigeringsarbetet)








OBS! Den här är helt utanför manuset max.. kanske kommer med i extramaterial! :)

BYSS

Ungdomsprogram BYSS producerad av SVT har premiär idag kl 17.35. Missa inte!


Om ni ändå missar dagens program så finns repris imorrn kl ca 01 - natten mot måndag.

(Vår Filje har jobbat en hel del med programmet under våren, och vi räknar med att programmet är super!)

/Mindy

VECKANS FELIX



Vecka 42 - Vad händer här?

 

1. Felix har fått jobb som fönsterputsare hos anders.se

 

X. Felix är nyfiken på dig...

 

2. Felix har köpt en ny filmkamera och ska spela in sin första film, men har vänt kameran åt fel håll och filmar sig själv istället.



Anders.se i Sundsvall

Skriver nu kort om idag. Fryser ännu.. tack vare långa tågresan till Sundsvall och jag fick fönsterplats :( trots det var Filje snäll och bytte plats med mig i sista timmen. Besöket var väldigt trevlig.. lite dejavu-upplevelse från OS 2003 i Sundsvall..

Vi träffade trevliga folks där som lyssnade till vår föreläsning om anders.se och vi visade ett par avsnitter.. vi blir alltid glada när vi ser folk skratta!

Under tågresan dit och tillbaka passade vi på att gå genom vår redigeringsarbete och det känns jättebra nu. Viktigt att man ska kunna peppa varandra och ha motivation kvar. Det är ett tufft arbete! Man blir liksom fokuserad och när man lägger av i ett par dagar blir det svårt att komma in.. då kan motivationen lätt försvinna.

Nu ikväll bestämde vi oss att skaffa en twitterkonto... ni kan följa oss på http://twitter.com/andersse vi kommer att skriva M eller F i slutet av texten så ni kan förstå vilka som skriver.

//Mindy

Draaama!



Våra bästa år, Glamour eller Anders.se? :)

Vad händer här?



Här repeterar Anders, My och Jelena till en scen.

Vad händer?

Skriv gärna era teorier i kommentarer - roligt att få läsa vad ni tänker =)

OBS! Ni som var med under inspelningen får inte svara!!!!!

/Filje

Farligt...

Är helt inne i redigeringsarbetet.. att det skulle vara för roligt trodde jag inte. Måste avbryta nu så att jag kan varva ner och göra andra saker som jag skjutit upp.


Så här ser det ut..


Fick det här av ren slump :D men det är inte så här som det ser ut.. utan helt annat..

Lägger upp videofilen till denna bild senare.

//Mindy

Redigeringen

Perfekt nu när det ösregnar är jag helt inne i redigeringsarbetet.. ska utmana Filje att lyckas bli klar med ett avsnitt fram till den 10 oktober. Hoppas jag lyckas!!!

Visst känns min högerarm lite ömt nu, men jag skrattar ofta.. så många komiska scener och ja ni vet, när de tror att kameran inte är på då uttrycker de helt annat saker.. trötthet, irriation, skrattanfall, petar i näsan osv.. nä det sista skojar jag självklart.

Här bjuder jag på några komiska screencaps




Flera bilder kommer senare.. återkom gärna regelbundet! :)

//Mindy

Tittarna på SVT



För några år sedan... 2006 var det, gjorde Ulf Nilsson och jag en kortfilm med Theresa Rönnholm, Janne Ågren och Jakob Malmström. Filmen var med på Visuell Filmgala och vann bästa huvudroll (Thea), bästa biroll (Jakob) och bästa manus.

Nu kommer den att visas i SVT2/Perspektiv på tisdag klockan 16.50 (repris lördag 10/10 klockan 14.15) och även finnas på SVT play under en period.

Jag har fått höra att det kommer vara första filmen i SVT:s historia som är helt utan ljud. Roligt att SVT nu vågar visa något utan ljud! (Den kommer vara textad så hörande också kan hänga med).

Det finns flera filmer gjorda av oss bakom anders.se på hemsidan www.dramaski.se (klicka på "filmer") där ni kan se bl.a. Sercrets och Författarna.

/Filje


anders.se på Teckentorget



Kolla in Teckentorget:

http://svt.se/teckentorget

Stefan Zetterman filmade oss en inspelningsdag. Roligt var att han kom just på inspelningen av musikalen "Övriga frågor" - ni som längtar efter detta avsnitt får ett litet smakprov redan nu.

Det är även extra kul att anders.se syns i media nu. Nästa vecka syns vi i Ramp.

Plus en till grej kommer nästa vecka på TV =) Vad? Info kommer under helgen...

/Filje (bra att vi börjar skriva vem som har skrivit vad... det kan ju bli lite förvirrande ibland!)

Första säsong trailer



Trailer för andra säsong kommer inom 1-2 månader, vi håller på och planerar kring vilket tilfälle vi kommer att visa trailer. Lovar att skriva här i god tid :)

Nu är det helg, skönt! Filje är full igång med redigeringsarbetet och jag har fått alla materialer som jag behöver.. ska nämligen testa och redigera :) Ska se om jag klarar eller inte.

Ha en skön helg, allihopa!

Ramp på teckenspråk



Missa inte måndagen den 5 oktober kl 10.30 :)

PS Kolla in extra på programledaren Elsas reaktion - intressant va?

EDIT:

Filje påminde att jag skulle lägga upp vilken kanal, ops.. det är SVT 1..
Han ville oxå att jag skulle skriva mer om det.. jag tycker att ni borde se själv än att jag avslöjar innehållet eller? Tja, så handar ämnet om intresse och hobby... vill ni veta mer så får ni se själv.. jo en sak till. några nya stillbilder av säsong 2 kommer att finnas med :)

Repris, onsdagen den 7 oktober kl 10.00 SVT 1

Nu ska jag dra och njuta av en drink medan Filje jobbar för fullt på dövas hus. :)


RSS 2.0