Avsnittdiskussion: "2x05 Friskvård"





Här kan ni skriva om vad ni tycker om avsnittet - båda ros och ris mottags väl! Bra för oss veta vad ni upplever så att vi kan utvecklas och blir ännu bättre i framtiden! :)

Kul fakta
Vi tror det är första gången nåt svenskproducerat på teckenspråk som producerar en story i idrottmiljö.. kan säga att det var en utmaning för oss att försöka lappa ihop storyn och själva dramatik under bollmatch! Vår gästregissör OS-guldmedaljör Johanna Karmgård hjälpte till en del med hur saker och ting kan hända och hur de bör se ut på planen :)





Kommentarer
Postat av: mona

:) glad se ny avsnitt, dock betyder det färre avsnitt kvar att se suck!

Har ett par kommentar, tyckte klippningen strax efter ANDERS "minnesstund" var lite för snabb i en bild dvs på my, hann inte se och jag trodde först det var ngt klippfel men sen såg ja nej det är rätt men för snabbt att man liksom eh vad var det. sen tyckte jag att avsnittet slutade bara så där, man kände inte "avslut" som alla andra svsnitt, men kanske er syfte, man vill veta mer :) hehe. dock på ngt sätt tycker jag denna avsnitt var "sämst" av alla avsnitt men ändå bra. Kraam

2010-04-27 @ 08:23:51
URL: http://zharmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0